Колекцията Parker IM Vibrant Rings е въплъщение на семплия и функционален стил на Parker, който позволява на всеки професионалист да бъде различим от сивата тълпа, без да се натрапва. Бъдете стилни, но различни с Parker IM Vibrant Rings Collection.

Майсторите от Parker Pen разработиха три изцяло нови Satin Black корпуса, които съчетаха с контрастиращи цветни пръстени от анодизиран алуминий и емблематичната стрела на Parker, изпълнена с монохромно PVD покритие .

 

За PARKER IM

Създаден за всички млади професионалисти, започващи своята кариера, които се стремят да бъдат най-добри в своята област и искат да направят добро първо впечатление, колекцията Parker IM включва широка гама от ефектни покрития и емблематичен дизайн.


Въплъщение на скромения и функционален стил, Parker IM ви позволява да отключите потенциала си и да се откроите с изтънченост. Писалка, изработена да ви служи надеждно , Parker IM е едновременно стилна, изтънчена и престижна.

 

Предлага се в три сатенено черни покрития с контрастиращи пръстени в цветовете Оранжев пламък, Морско синьо и Аметист.

Идеалният подарък

Представен в елегантна подаръчна кутия, Parker IM Vibrant Rings е изискан подарък за млади професионалисти, които искат да направят добро първо впечатление. 

 


Създадена за професионалисти, колекцията не прави компромиси със своето черно сатенено тяло, което се усеща луксозно в ръцете и придава несравнима елегантност със своя модерен външен вид .

Металните компоненти на Vibrant Rings са с високотехнологично PVD покритие, което предлага превъзходна устойчивост на износване и корозия, както и отличителен външен вид.

 

© 2024 OplusBrands.BG Всички права запазени