За нас

oplusbrands.bg е сайт за бързо, ефективно и информирано пазаруване. Създаден от професионалисти с дългогодишен опит в областта на вноса и маркетирането на световно известни марки на българския пазар, oplusbrands.bg синтезира нашето виждане за съвременният начин за онлайн пазаруване, предоставяйки цялостни решения за зареждане на обекти за продажба на дребно и онлайн магазини.

Нашият опит и партньорски отношения с най-големите световни имена в индустрията, като Newell Brands (Parker Pen Company, Waterman, Rotring, Sharpie, Papermate), Staedtler Mars GmbH (Staedtler, Fimo), Senator Pen, Azzar( Anekke, Kimmidoll, Dogsbybeluchi), Eurocom (Street, Optima, Wellington) , PBS (Donau, Office products, Gimboo) ни позволяват да осъществяваме дългосрочни проекти по въвеждане и налагане на марки, като поддържаме големи складови запаси и осигуряваме доставка до 24 часа* в цялата страна. 

Нашата философия е да представяме в България само и единствено продукти от утвърдени марки с лидерски позиции на световният пазар. Ние от О Плюс сме сред лидерите на пазара на продукти за ученика, вече сме сред най-големите производители и търговци на тетрадки, развиваме изключително успешно вноса и дистрибуцията на модни раници, чанти и аксесоари от марките ANEKKE, Ynot, Reserve и KImmidoll, а марките ни Parker, Waterman, Rotring и Senator доминират на пазара на луксозните пишещи средства от много години. 

Сайтът oplusbrands.bg е собственост на О Плюс ЕООД, ЕИК 201302854, създадено през 2010 г. в град София. О Плюс ЕООД е единствен официален представител и дистрибутор на марките Parker, Sharpie, Anekke, Staedtler, Senator, Rotring, Waterman, Papermate, Street ,Ynot, Castelli Milano, ION8 и вносител на оригинални и официални лицензионни стоки на Disney, Barcelona, Real Madrid, Marvel.

Сайтът ни насочен към крайните потребители е YouShop.bg

Адрес:

Гр. София 1766

Бизнес Парк София, Сграда 12А

 

 

 

 

Склад и логистика: 

1186 Герман, ул. Смреката 7

 

* За стоки на склад, поръчани до 15 часа на предходния ден

© 2024 OplusBrands.BG Всички права запазени