Винаги съм се чувствала много близо до природата, сякаш тя е част от моите корени, а тя от своя страна, сякаш е израснала в мен. И именно тази хармония ме накара да предприема приключението, което по-късно ще промени всичко. Умът ми беше започнал пътуването много преди да стигна там. Много пъти съм си представяла, какво ще бъде това специално място и когато усетих топлината на въздуха по бузите си, чувство за свобода премина през цялото ми тяло. Това място ме накара да потръпна. Бях пристигнала току-що, а вече всичко се усещаше различно.

Всичко около мен излъчваше първичен живот. Започнах да се потапям в богатството на местната култура, да разбирам философията и да усещам добротата на хората и скоро открих, че всъщност щастието там се раждаше от простичките и ежедневни неща. 

Кения беше като диво сафари, в което животните притежаваха безкрайните простори, а аз като техен гост се научих да виждам света през техните очи. Вървейки по стъпките на местните хора, които живеят на това прекрасно място, открих, че въпреки, че те са различни, пътят ни на този свят е един и същ. 

После звукът на дърветата ме преведе през дълбините на горите, припомняйки ми, че запазването на тази красота зависи и от всички нас. Разбрах, че тази природа може да остане непроменена само ако всички човешки същества започнат да живеят в хармония с нея. 

Накрая погледнах към залеза и разбрах, че това пътуване ще остане завинаги запечатано в мен. Кения ме промени. Отвори очите ми  за един  нов свят и ме свърза с него, както никога досега. Разбрах, че трябва да ценим мястото, където всеки от нас живее, да пазим природата и нейната енергия и че всъщност е най-важно да обичаме малките неща в нашия живот и че в крайна сметка те са тези, които ни карат да се чувстваме страхотно.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ МОДЕЛИ ANEKKE KENYA

 

© 2024 OplusBrands.BG Всички права запазени